Начало ММА Повдигнаха обвинение на Конър, може да се стигне до затвор!

Повдигнаха обвинение на Конър, може да се стигне до затвор!

Повдигнаха обвинение на Конър, може да се стигне до затвор!
0

Близо 7 седмици след изтичането на скандалните кадри, в които Конър Макгрегър удря възрастен мъж, му беше повдигнато обвинение за деянието. Ирландецът трябва да се яви в съда в родината си на 11 октомври.

Грози го максимална присъда по обвинението в размер на 6 месеца затвори плюс глоба 1500 евро, ако загуби делото.

Бившият ММА боец нападна друг човек в пъб:

Конър първоначално увещава мъж да пие от уиски от марката, която е негова собственост. Възрастният човек отказва и мигновено получава ляв прав удар от звездата. На видеото се виждат шокираните реакции на хората около тях, включително и на барманката.

Впоследствие Макгрегър се извини:

„Наистина няма значение какво стана. Просто не бях прав…“

Това не е първото му провинение. Ексцентричният боец отдавна има проблеми със закона и при всяко следващо ситуацията му се утежнява.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.