Начало ММА Мениджърът на Конър: Дъстин постъпи много долно

Мениджърът на Конър: Дъстин постъпи много долно

Мениджърът на Конър: Дъстин постъпи много долно
0

Сагата с трилогията на Конър Макгрегър и Дъстин Порие продължава. Мениджърът на ирландеца Аудие Атар от „Paradigm Sports Management“ взе отношение по върпоса и окачестви постъпката на „Диаманта“ като много долна.

По-рано Порие обяви, че Макгрегър е излъгал за дарение от половин милион долара, което е обещал да направи за фондацията му.

„Дъстин, защо го правиш? Забрави ли срещата лице в лице, когато бяхме в Юта с нашите семейства?“, Атар написа в Twitter.

Макгрегър откачи и отмени двубоя с Порие

„Ние бяхме до теб, когато се опитваше да вземеш повече пари от UFC? Не трябва да се бъркаш в бизнеса на Конър. Той винаги успява и си върши работата докрай. Това беше много долна постъпка.“

Порие и Макгрегър трябваше да изиграят своя трети двубой на 10 юли в Лас Вегас.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.