Начало ММА Миочич не е доволен от клетката, в която ще се бие с Кормие
0

Миочич не е доволен от клетката, в която ще се бие с Кормие

Миочич не е доволен от клетката, в която ще се бие с Кормие
0

Шампионът в UFC в тежка категория Стипе Миочич не е доволен от размерите на клетката, в която ше изиграе своя трети двубой срещу Даниел Кормие. Двамата ще завършат своята трилогия в Лас Вегас в клетка, която е с по-малкък диаметър от стандартната клетка.

„По-голямата клетка е по-добре за мен, но няма да плача. Не се притеснявам. Клетката в моята зала е същата и работя с всичко“, заяви Миочич пред UFC две седмици преди третия му сблъсък с настоящия носител на пояса при най-тежките.

По-малката клетка означава, че Даниел Кормие ще има по-голям шанс да отбележи събаряне и да пренесе двубоя на земята според Миочич, но той твърди, че се е подготвил добре.

„Нямаш допълнителните метър и половина да се движиш и определено тренирах повече борба. Той определено ще иска да се борим, но битката започва на крака. Нека ме събори. Аз си мислех, че ще се бием, а не борим“, заключи Миочич.

Боецът от Кливланд се съгласи с президента на UFC Дейна Уайт, че трилогията Миочич-Кормие ще остане в историята, като едно от най-великите съперничества.

„Хората казват, че тази битка ще определи кой е най-добрият на всички времена. Аз просто съм готов. Не ме интересува, просто искам да спечеля“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".