Начало ММА Миша Тейт: ONE FC е за истинските фенове на бойните изкуства
0

Миша Тейт: ONE FC е за истинските фенове на бойните изкуства

Миша Тейт: ONE FC е за истинските фенове на бойните изкуства
0

Бившата шампионка на UFC Миша Тейт коментира новия си работодател ONE FC и сподели защо е избрала да се присъедини към най-популярната професионална ММА верига в Азия.

Ето как Тейт обоснова избора си да се присъедини към ONE FC:

„Аз съм традиционалист по отношение на MMA. Харесва ми, че ONE не толерират тези, които имат „най-голяма уста“, а тези които се бият най-добре. Това ми е на сърцето, затова започнах да тренирам бойни изкуства. Имам над 17 години опит, ако броим борческата ми кариера и мога да ви кажа, че преди нямаше значение, кой говори най-много. Беше важно кой е най-добрият“

„Cupcake“ Тейт добави, че организацията ONE FC е също толкова популярна, колкото UFC, но западните медии не и обръщат достатъчно внимание. Бившата шампионка е категорична, че ако UFC има събитие в Азия, то няма да събере толкова интерес, колкото събитие на ONE FC.

Тейт завърши интервюто си за BJPENN.COM, че все още не е напълно наясно с функциите си в ONE FC, но в края на седмицата условията и на работа и нейните задължения ще бъдат обсъдени. Бившата шампионка на UFC е сигурна, че ще коментира събитията на ONE FC и ще води тренировки в една от залите на ONE FC, Evolve Gym, но не знае нищо повече за задълженията си засега.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".