Начало ММА Митко Илиев: Ако Георги Валентинов настоява, може да се срещнем след още 2-3 мача (ВИДЕО)

Митко Илиев: Ако Георги Валентинов настоява, може да се срещнем след още 2-3 мача (ВИДЕО)

Митко Илиев: Ако Георги Валентинов настоява, може да се срещнем след още 2-3 мача (ВИДЕО)
0

Митко Илиев (8:4) продължава да търси изява срещу Георги Валентинов (22:6), след като измина известно време, откакто двамата си спретнаха една виртуална свада в публичното пространство. Той обаче подходи с необичайно уважение към далеч по-опитния Георги, като заяви готовност да се качи още няколко пъти на ринга преди да си заслужи срещата с него в клетката.

След като отправих това предизвикателство, нито сме се чували, нито сме се виждали. Уважавам неговото мнение, че не съм му на нивото. Ако трябва, ще направя още два-три мача и тогава пак ще говорим“, каза Митко пред „Спортната джунгла“.

По-рано Валентинов се присмя на думите на своя съгражданин от Стара Загора, че няма право да го предизвиква след само 3 мача зад гърба си. Всъщност Илиев има 12 професионални изяви, като допусна само една загуба от Огнян Бабич на Bushido 88 през миналия април и спечели останали 8 срещи. Другите му три поражения датират между 2014-2018 г. в зората на своята MMA кариера.

Илиев коментира и условията, при които бих се изправил срещу бившия си преподавател в НСА.

Няма да се бия за минимална сума. Смятам, че и аз мога да имам претенции. Не мисля, че ще е за 100-200 хил. лв., но няма и да е за 1000 лв.“, каза още старозагорецът.

Той изрази готовност и да приеме малко по-нестандартни правила, включващи дори боевете с голи ръце след успеха, който отчита BKFC на българска територия.