Начало ММА ММА боец: Лоялен съм към UFC, защото платиха за погребението на брат ми
0

ММА боец: Лоялен съм към UFC, защото платиха за погребението на брат ми

ММА боец: Лоялен съм към UFC, защото платиха за погребението на брат ми
0

Боецът на UFC в „лека“ категория Боби Грийн разкри защо ще бъде винаги лоялен на организацията. Той сподели, че най-елитната ММА верига в света е покрила разходите за погребението на брат му и този жест го държи вече почти десет години в компанията.

„Брат ми почина и нямах достатъчно пари за погребението му. UFC плати. Затова съм лоялен към тях. Те направиха неща за мен, които никоя компания не е направила. Те се погрижиха за мен, за което съм им благодарен. Благодаря ви, Дейна, Шон, за всичко, което направихте за мен“, разказва 35-годишният Грийн пред MMA News.

Грийн има седемнайсет двубоя в UFC. Излиза като победител в девет от тях. Той е мерил сили с имена като Дъстин Порие, Едсън Барбоса, Клей Гуида, Рафаел Физиев и други. В последната си среща в клетката преодоля Ал Якуинта с технически нокаут в първия рунд. Този уикенд той ще премерис или с Насрат Хапкараст на събитието UFC 271.

Американецът споделя, че не е бил в добро финансово състояние дълго време, както много обикновени хора. Към момента Грийн има три деца. Интересен факт за него е, че докато тренира за ММА дебюта си през 2008-а работи в склад, за да издържа първия си син.

„Хората сега си мислят, че съм надут и с пари, но и аз бях бездомен и беден. Срещал съм се със смъртта, срещал съм се с неприятности и съм тук да покажа на хората, че и аз съм като тях. И те могат да променят живота си като мен“

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".