Начало ММА ММА звезда оживя след куршум в гърдите (ВИДЕО)
0

ММА звезда оживя след куршум в гърдите (ВИДЕО)

ММА звезда оживя след куршум в гърдите (ВИДЕО)
0

Шампионът в категория „перо“ на Combate Americas Бруно Канети се озова в болница с рана от куршум на гърдите си, след като двама въоръжени опитаха да откраднат мотоциклета му.

29-годишният аржентинец показа кървава рана във видео, в което говори с лекари от спешното отделение на медицинско заведение в близост до Буенос Айрес. Двама въоръжени причакали Канети в района на Ланус, където той минавал с мотора си. Според местните медии, ММА боецът е паркирал, за да изпрати съобщение на треньора си Гуидо, който има 6 двубоя в UFC. състезател. Нападателите излезли от паркирана наблизо кола и започнали да го карат да им даде ключовете от превозното си средство. Докато спорели, единият се опитал да удари Канети, а ММА боецът му отвърнал, преди другият да извади пистолет и да открие огън по него.

Канети побягнал, като един куршум го ранил в гърдите, а друг закачил корема му. Двамата нападатели набързо избягали с телефона на боеца.

„Каза ми: „Гръмнаха ме два пъти“. Но беше добре. Куршумът беше минал през якето и тениската му и беше заседнал в гърдите му. Добре е, имал е ангел хранител. Имал е късмет, че нито един от куршумите не е влязъл в мека тъкан и не е наранил органите му“, коментира Гуиндо Канети пред местните медии.

Хирурзи в болницата са извадили 22-калибровия куршум от гърдите на боеца, а няколко часа по-късно е бил изписан. Полицията разследва случая, но все още няма арестувани.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.