Начало ММА Рижия Тарзан пак се забърка в проблеми със закона
0

Рижия Тарзан пак се забърка в проблеми със закона

Рижия Тарзан пак се забърка в проблеми със закона
0

Скандално известният ММА боец Вячеслав Дацик беше задържан от граничните служби заради незаконен опит за преминаване на границата.

В нощта на 21 срещу 22 декември руснакът, известен като Рижия Тарзан, и негов познат се пробвали с лодка да преминат от Русия в Естония през река Нарва. На 24 декември двамата са били транспортирани до полицейско управление в Сланцевския район (Ленинградска област).

Срещу Дацик и неговия познат беше проведено светкавично съдебно дело и те получиха двумесечни присъди. Съпругата на ММА боеца Виктория разказа пред медиите каква е ситуацията и какво всъщност се е случило.

„В началото на годината Вячеслав излезе от затвора и тогава се запознахме с този мъж – Дмитрий. Той и брат му правеха малък ремонт в нашия дом. В петък Дмитрий дойде и със сълзи на очи помоли за помощ, тъй като има някакви проблеми и не иска трите му деца да останат без баща.“

„Аз преди два месеца направих спонтатен аборт в четвъртия месец. Затова на Слава му стана жал за децата и предложи да помогне. Дмитрий поиска да пресече границата. Сега всичките ни планове отиват по дяволите заради едно нереално стечение на обстоятелствата“, обясни Виктория Дацик.

Преди няколко години Рижия Тарзан беше пратен в затвора, след като нахлу в публичен дом и изведе на улицата 12 голи проститутки. В края на септември тази година Дацик пък се оплака, че е бил обстрелван с пушка пред дома на бизнесмена Андрей Бобьолев, с когото имат конфликт на финансова основа.