Начало ММА Наелектризиращо видео между Лъвицата и Пеня
0

Наелектризиращо видео между Лъвицата и Пеня

Наелектризиращо видео между Лъвицата и Пеня
0

Аманда Нунеш и Джулиана Пеня наелектризираха публиката с емоционалната размяна на реплики, десетина дни преди реванша между двете световни шампионки. „Лъвицата“ ще се изправи срещу „Лисицата“ на 30 юли в Далас, където ще опита да си върне трона в категория „петел“ при дамите. Двете спретнаха страхотен мач през декември миналата година, когато венецуелката шокира Пеня, като ѝ отне пояса в дивизията. Бразилката остана шампионка, но вече само в категория „перо“.

Те оглавяват шоуто UFC 277 и като част от промотирането му, застанаха лице в лице. И определено имаха какво да си кажат.

Наслади се. Поясът е мой. Ще си го взема“, започна размяната Нунеш, на което получи отговор: „Ще видим, така каза и миналия път“.

Изглежда това не се хареса на „Лъвицата“, която при излизане от клетката продължи да говори зад гърба на новата шампионка. „Ще се видим скоро Джули. Знаеш, че този пояс е мой и ще си го взема. Вече не искаш ли да говориш? Няма ли какво да кажеш?“, бяха ироничните подмятания на Нунеш. Пеня обаче нямаше намерение да влиза в дълъг разговор и завърши с думите: „Тя е като малко лаещо кученце. Само лае, нищо повече. Аз казах достатъчно предния път в клетката“.

Двете подгряха аудиторията с промотиращото видео. Очертава се следващата седмица, когато ще имат и пресконференция, както и кантар, нещата да станат още „по-горещи“.