Начало Видео Най-добрите изяви на Чито Вера в клетката (ВИДЕО)

Най-добрите изяви на Чито Вера в клетката (ВИДЕО)

Най-добрите изяви на Чито Вера в клетката (ВИДЕО)
0

Нокаут или събмишън! Доста често по такъв начин завършват двубоите на Марлон „Чито“ Вера в клетката на UFC. За да ви „загреят“ за предстоящия сблъсък на еквадореца с бившия шампион при 61-килограмовите Доминик Круз, от UFC са подбрали най-добрите завършвания на срещи на Вера.

Вера има 19 победи в 27 професионални двубоя, като е приключвал 15 от тях преди последния гонг. 29-годишният боец е в серия от три поредни победи. Единственото му поражение в последните му пет двубоя идва от бившия хегемон в по-високата дивизия Жозе Алдо.

Вижте и се насладете на някои от най-впечатляващите нокаути и събмишъни на Вера, сред които има и победи над имена като Франки Едгар, Шон О’Мали, Брад Пикет и други:

Битката с Круз ще се проведе утре сутрин и ще оглави бойната карта на UFC в Сан Диего. Галата ще се излъчва по MaxSport 2.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".