Начало Видео Най-добрите събмишъни в UFC за 2018 г. (ВИДЕО)

Най-добрите събмишъни в UFC за 2018 г. (ВИДЕО)

Най-добрите събмишъни в UFC за 2018 г. (ВИДЕО)
0

Миналата седмица екипът на Boec.BG ви представи класация на най-добрите нокаути в UFC през отминаващата година, а сега сме подбрали най-добрите двубои, които са завършили с отказващи техники. Хватовите бойни спортове заемат една огромна част от битките в смесените бойни изкуства и тази класация ще подреди най-добрите събмишъни от най-елитната ММА организация за 2018 г. Приложените техники в подбраните видео материали са едно страхотно показно за ефективността бразилско жиу-жицу, самбо, джудо и борба на най-високо ниво в световния ММА.

5.Хабиб Нурмагомедов срещу Конър Макгрегър – „Орела“ отказа „The Notorious“ с вариация на душене от гръб, която по-скоро приличаше на усукващ врата ключ, попаднал върху брадичката на Конър. Отличният захват на Хабиб и залепената му глава до ухото на ирландеца не оставиха никаква възможност за бягство в последния момент и вече бившият шампион нямаше друг избор, освен да се предаде.

4. Илир Латифи срещу Овинс Сейнт Прю – албанецът с шведски корени Латифи разклати опонента си с безмилостни крошета и се възползва по най-добрия начин от открилата се възможност, когато Овинс бе притиснат с гръб към клетката. Въпреки сърцатите опити на OSP да оцелее, кислородът до мозъка му бе прекъснат много бързо от „Гилотината“ на Латифи и той се сгромоляса.

3.Олексей Олейник срещу Жуниор Албани – Олейник не зачита стереотипите в бойните спортове. Боецът атакува опонентите си, дори когато е в неизгодна позиция по гръб. Душенето с две ръце „Езикейл“ е негова запазена марка и в средата на тази година той го демонстрира за втори път в клетката на UFC.

 

2. Адам Виецорек срещу Арйан Бхулар – за втори път в историята на UFC боец бе отказан с една от по-рядко срещаните, но много ефективни отказващи техники от бразилското жиу-жицу – омоплата. Вижте този прекрасен събмишън:

1. Забит Магомедшарипов срещу Брандън Дейвис – дагестанският талант изненада съперника си и доказа, че умее не само да рита и удря, но и да импровизира на земята. Техниката, която той приложи върху Дейвис е хибрид между ключ на коляното и разкъсващ бедрените мускули ключ.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".