Начало Видео Георги Валентинов свали 10 кг и се завръща пред родна публика (ВИДЕО)

Георги Валентинов свали 10 кг и се завръща пред родна публика (ВИДЕО)

Георги Валентинов свали 10 кг и се завръща пред родна публика (ВИДЕО)
0

Българската ММА звезда Георги Валентинов се завръща пред родна публика. За първи път от две години насам той няма да се бие в чужбина, а тази събота излиза в главния ММА двубой от новата бойна верига GRAND FIGHT ARENA, на която е и съорганизатор.

„Имам договор с ACB и затова мачовете ми бяха само в чужбина. Чувството да се завърна пред българска публика ще е нещо специално – коментира Валентинов и добави, че се чувства в перфектна форма. – Не съм спирал да тренирам от 8 години. Не се притеснявам от моя опонент.“

Българинът и съперникът му  Жоао Пауло „Рой“ Силва ще се изправят в категория 77 килограма. И двамата минаха успешно кантара, като Валентинов закова с точност килограмите, а Силва е с 300 гр. по-тежък. Българинът призна, че е свалил 10 килограма в подготовката си, за да влезе в категорията. По време на претеглянето между двамата прехвърчаха нервни искри, а поведението на бразилеца само мотивира допълнително Валентинов за краен успех.

Турнирът GRAND FIGHT ARENA е в зала „Асикс Арена“ с начало 20:00. Той ще предложи 8 основни двубоя и 1 подгряващ. Boec.BG е медиен партньор и на сайта може да очаквате всичко интересно за и около двубоите.