Начало ММА Най-голямата битка в GLORY за годината пропадна

Най-голямата битка в GLORY за годината пропадна

Най-голямата битка в GLORY за годината пропадна
0

Алистар Овърийм се оттегли от битката с Рико Верхувен за пояса на GLORY в тежка категория. Бившата звезда на UFC се оплака от контузия и няма да може да вземе участие в иначе приближаващото шоу Collision 3.

„Болят ни сърцата, но трябва да съобщим за контузията на Алистар Овърийм, който няма да може да вземе участие на предстоящата гала. Няма да има възможност да се бие до началото на следващата година“, съобщават от GLORY.

Очаква се на мястото на бившия ММА боец да се появи Джамал Бен Садик. На въпросното бойно шоу той трябваше да се изправи срещу Бенджамин Адегбуи.

Верхувен държи титлата от 2013 година и последните новини не правят по-вероятно нейното отстъпление.

„Контузията ме преследва повече от месец. Последни два дни не мога да вървя. Не исках да се предавам, няма да спра. Върнах се към тренировките и това влоши състоянието ми. Треньорите ми и лекарите взеха това решение“, съобщава Овърийм, който е един от бойците с най-много префесионални срещи.

Логично, тялото му е доста амортизирано.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.