Начало Бокс Джейк Пол: Искам да се бия с истински боксьор

Джейк Пол: Искам да се бия с истински боксьор

Джейк Пол: Искам да се бия с истински боксьор
0

Джейк Пол коментира облога си с Тайрън Уудли и срещу кого иска да излезе в следващата си среща.

„Къде е татусът? Трябваше да си го направи, след като загуби. Сега се опитва да ме накара да подпиша договора и тогава щял да се татуира. Няма да стане, губя интерес към него“, Пол коментира облога си с Уудли.

„Прецака нещата. Опитва се да смени думите си, но казаното от него няма логика. Сега вече искам да се бия с истински боксьор.“

„Може би, Томи Фюри в момента оглавява листа ми. Има умения, непобеден е. Брат е на Тайсън. В Instagram последователите му са 4 милиона, значи привлича внимание към себе си. Има фенове от някакво шоу за връзки, влюбили се по телевизията или таква глупост“, споделя Пол.

„Искам да продължа да опровергавам хората“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.