Начало ММА Найт за боя в тоалетната: Казах им, че ще ги сложа да спят
0

Найт за боя в тоалетната: Казах им, че ще ги сложа да спят

Найт за боя в тоалетната: Казах им, че ще ги сложа да спят
0

Звездата на лигата за бой с голи ръце BKFC – Джейсън Нaйт, разказа за боя в тоалетна срещу двама мъже. Преди дни се появи видео в интернет пространството, в което боецът се млати с двама в тоалетна на заведение в САЩ.

Нaйт обясни какво точно се е случило и разказа, че всъщност боя е отпреди повече от година, но чак сега се появява в пространството. случилото се по никакъв начин няма дa повлияе на предстоящия реванш с Артьом Лобов, който е в неделя сутрин.

„Това се случи преди повече от година. Единият човек в тоалетната се оплакваше нещо на приятеля си. Аз коментирах думите му, но явно те нямаха чувство за хумор. Влязох в тоалетната, а след като отворих врата те бяха застанали пред нея. Видях, че 6-7 човека имаше с телефони и готови да снимат. Веднага разбрах какво става. Казах им: Тръгвайте си или ще си легнете да спите. Те започнаха да ми се нахвърлят, стана ми ясно, че ще има бой и започнах първи с ударите. Не ги молих да ме пуснат да изляза, нали се сещате. Видяхте какво се случи после“, разказа Нaйт.

Първият двубой без ръкавици между Лобов и Найт се състоя на турнира Bare Knuckle FC 5. Тогава Лобов спечели победата с единодушно съдийско решение. Найт обаче бе на мнение, че съдиите са го ограбили. Битката беше много кървава, а очакванията са реваншът да бъде още по-жесток.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.