Начало ММА Не с ръкавици, а с бутилка в ръка

Не с ръкавици, а с бутилка в ръка

Не с ръкавици, а с бутилка в ръка
0

Какво се случва с Конър Макгрегър?

Този въпрос си задават многобройните му фенове по цял свят. Правят го и хора, които дори не се интересуват от бойни спортове. А най-вече противниците му.

Поразяващата ръка на ирландеца вече не плаши. Не е това, което беше. Няма ги вече и двата пояса, с които привикнахме да го гледаме. А кой му ги отне? Той – сам самичък.

Избра парите.

Милионите от боксовия мач с Флойд Мейуедър, в който имаше своите проблясъци, но бе обречен да загуби. Навлезе в непознати води и то срещу един от най-емблематичните бойци на 21-ви век. Докато уреждаше клаузите около сблъсъка, с които си подсигори тлъстите комисионни, един тип със странна руска шапка му отне златото.

Конър опита да си го върне, а какво стана? Хабиб Нурмагомедов го направи за смях дори в стойка. Граплингът не е силата на ирландеца, но никой не очакваше Орела да го бие на „негова територия“. Завърна се със загуба в Октагона.

Кариерата на Макгрегър тръгна стремглаво надолу.

Всички виждаме как се изказват останалите бойци. През ден се чува „Искам да се бия с Конър“. Името му вече не плаши противниците, а напротив. Всеки иска парче от пая. Лъвското отиде при Хабиб. Интересно кога ирландецът най-после ще спечели ММА битка. Не го е правил от… ноември 2016.

В момента е със спрени права заради изцепките след UFC 229. Всеки ден го виждаме как качва снимки изпотен от залата, трудещ се здраво за „голямото си завръщане“. Шегувам се.

Ако човек отвори профилите му в социалните мрежи, ще си помисли, че е влязъл в онлайн магазин за уиски. С бутилка в ръка, понякога с две…

Събуди се, Конър!

Красиан Митев/Boec.BG

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.