Начало ММА Нейт Диаз: Няма да се бия с Конър, той не струва
0

Нейт Диаз: Няма да се бия с Конър, той не струва

Нейт Диаз: Няма да се бия с Конър, той не струва
0

Нейт Диаз категорично отхвърли възможността да се бие с Конър Макгрегър за трети път. Един от най-големите любимци на феновете на UFC отново призова Дейна Уайт да му намери противник, с който да изпълни контракта си към организацията и да бъде освободен да си тръгне.

Ветеранът има договор за още един мач в октагона, като след провеждането му обмисля да премине към други вериги, включително Bellator. От UFC обаче държат той да остане и да направи въпросната трилогия с Конър. Двамата си размениха по една кървава победа през годините и техен нов сблъсък ще гарантира огромен зрителски интерес, а съответно и финансови постъпления.

Нейт обаче няма никакво желание да се забърква в подобна игра. Напротив, той красноречиво каза какво мисли за такъв мач. „На вниманието на UFC, опитвам се да уредя мач с който и да е, но получавам постоянно откази. Какво става? Няма да се бия с Конър, защото той не струва. Престанете да ме размотавате, моля, и ми осигурете мач. Благодаря“, написа Диаз в социалните мрежи.