Начало Видео Нейт Диаз разпусна с джойнт преди UFC 263 и обеща зрелище (ВИДЕО)

Нейт Диаз разпусна с джойнт преди UFC 263 и обеща зрелище (ВИДЕО)

Нейт Диаз разпусна с джойнт преди UFC 263 и обеща зрелище (ВИДЕО)
0

Остават по-малко от два дни до едно от най-очакваните ММА събития за тази година. В раните часове на неделя (българско време) в Аризона, САЩ, ще се състои UFC 263.

Шампионът в средна категория Израел Адесаня ще защитава титлата си срещу Марвин Ветори, но няма да е прекалено ако кажем, че феновете на смесените бойни изкуства чакат с нетърпение един друг мач.

Разбира се, става въпрос за единствения и неповторим Нейт Диаз. Калифорниецът се завръща в клетката след 20 месеца пауза, а негов съперник е британецът Леон Едуардс.

През изминалата нощ се състоя и официалната пресконференция за събитието, а 36-годишният Диаз за пореден път открадна шоуто.

Нейт, който е известен почитател и дори производител на марихуана, за пореден път показа любовта си към растението, палейки джойнт по време на мероприятието. Както винаги, дошлите фенове в залата обсипаха с аплодисменти и бурни викове Диаз.

И ако преди няколко години по-големият брат на Нейт – Ник Диаз, получи умопомрачително 5-годишно наказание заради наличие на марихуана в допинг теста му, то в наши дни правилата относно употребата на канабис сред бойците са далеч по-либерални. Поне в САЩ.

Половината от ММА бойците в Америка употребяват марихуана

Атлетическата комисия на щата Аризона стана поредната такава, която реши да вземе пример от новата политика на UFC и Анти-допинговата агенция на САЩ. Това означава, че боксьорите и ММА бойците, които се състезават на територията на щата, няма да бъдат наказвани при наличие на марихуана в допинг теста им.

Новината бе потвърдена и от Джеф Новицки, който е вице-президент на института на UFC за здравето на атлетите и тяхното представяне. Той сподели, че единственият вариант даден състезател да бъде наказан е ако той се яви за мача си под въздействие.

Освен консуматор и производител на собствен сорт, Нейт има и компания, която се занимава с производството на продукти с CBD масло (канабидиол – канабиноид, който може да бъде намерен в канабиса и конопа).

Колкото до самия мач с Едуардс, Диаз обеща хляб и зрелище за феновете:

„Всяка битка, в която участвам, ще бъде най-зверския мач, който някога сте виждали“ обеща Нейт и похвали Едуардс за серията от 9 поредни мача без загуба.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.