Начало ММА Непобеденият Сориано ще спори с Алън

Непобеденият Сориано ще спори с Алън

Непобеденият Сориано ще спори с Алън
0

Пунахеле Сориано ще спори в октагона срещу Брендън Алън на събитието UFC Fight Night 192, което ще се проведе на 24 юли. Битката между двамата ще бъде в средна категория.

Сориано няма загуба в своята кариера в ММА. Той е спечелил всичките 8 сблъсъка до момента в професионалната си кариера. Цели 7 от тях, хаваецът е приключил преди финалния гонг (5 победи с нокаут и 2 след събмишън). 2019-a година беше повратна точка в кариерата на Сориано. Той впечатли на „Прендетските серии на Дейна Уайт“ през юни, където победи Джейми Пикет с решение. Това му спечели договор с UFC. В средата на декември 183-сантиметровият боец дебютира по възможно най-добрия начин за ММА организацията, нокаутирайки Оскар Пичота още в първия рунд на събитието UFC 245. Около две години по-късно – през януари 2021 година, Сориано се завърна в октагона, нанасяйки първа загуба в кариерата на Душко Тодорович – технически нокаут в първия рунд.

Брендън Алън има баланс от 16 победи и 4 загуби в ММА. 14 пъти той е приключвал сблъсъците си преди техния край (5 победи с технически нокаут, 9 – след събмишън). 25-годишният американски боец беше в серия от 7 поредни спечелени двубоя преди да загуби от Шон Стрикланд с технически нокаут във втория рунд на събитието UFC Fight Night 182, провело се на 14 ноември 2020 година. Преди месец той се завърна на победния път, надделявайки над Карл Робърсън със събмишън в първия рунд на UFC 261.