Начало ММА Нещо се случва покрай Хамзат Чимаев

Нещо се случва покрай Хамзат Чимаев

Нещо се случва покрай Хамзат Чимаев
0

Двукратният претендент за титлата на UFC, а сега коментатор и анализатор Чаел Сонен предположи, че непобеденият чеченски боец ​​Хамзат Чимаев може да се върне в полусредна категория, където ще се бие с шампиона в тази дивизия Леон Едуардс. В момента шведът Чимаев се състезава в средна категория.

Все повече започва да изглежда, че следващият съперник на Едуардс няма да е Махачев. Ако това не е Ислам Махачев, тогава очевидно трябва да е Белал Мохамед. Но и това няма да стане. Няма да има договорка и с Рахмонов. Заедно с екипа си той призна, че е измамил Атлетическата комисия на щата Невада. И така, кой би могъл да бъде?

Когато мислите за това, започвате да си спомняте за Хамзат Чимаев. Това е човек, който пое по лесния път. Това е човекът, когото в някои части на света искат да видят като шампион. Но в средната категория няма да му се даде такава възможност, защото там са Израел Адесаня и Дрикус дю Плеси. Нещо определено се случва, просто все още не знаем какво е“, каза Сонен в канала си в YouTube.