Начало ММА Неуспешен дебют за Тончева в Белатор
0

Неуспешен дебют за Тончева в Белатор

Неуспешен дебют за Тончева в Белатор
0

Александра Тончева загуби в дебюта си за американската бойна верига „Белатор“. Първата българка, която стъпи в клетката на елитната американска бойна верига, бе победена с ТКО във втория рунд от италианката Киара Пенко.

Състезателката на варненския „Десант“ премери сили със съперничката си от Италия в подгряващ двубой на събитието „Белатор: Евро Серии 8“, който се предаваше на живо във YouTube. Родната състезателка започна битката уверено и пренесе двубоя на земя, но там играта не се разви в нейна полза. Пенко успя да приложи захват с краката си около врата и една от ръцете на Тончева и постави българката в заплаха от събмишън. Тончева показа сърце на шампион и успя да излезе от недобрата за нея позиция в края на рунда и завърши в доминантна позиция.

За съжаление, във втората част на двубоя Тончева отново се озова в заплаха от събмишън, когато пренесе двубоя в партер. Пенко приложи умело задушаващата техника „триъгълник“ и започна да налага българката с удари по лицето. Тончева нямаше отговор на атаките и реферът се намеси, за да сложи край на двубоя.

Това бе втора загуба за българката от общо пет професионални двубоя.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.