Начало ММА Нгану припомни тежкото си детство (ВИДЕО)

Нгану припомни тежкото си детство (ВИДЕО)

Нгану припомни тежкото си детство (ВИДЕО)
0

Франсис Нгану, който е шампион на UFC в тежка категория, си припомни тежкото си детство.

Камерунецът като малък е работил в кариера за пясък и детството му никак не е било „розово“, но с много труд е стигнал до сегашното си състояние.

Именно по тази причина той всеки път когато посещава родната си страна, отива до кариера за пясък, за да не забравя откъде е тръгнал.

„За да остана във форма, докато съм вкъщи, правя множество дейности, но излизането, за да копая пясък, е едно от любимите ми, тъй като връща много спомени“, написа шампионът в профила си в Instagram.

Африканецът се намира в убийствена форма като е спечелил последните си 5 двубоя в UFC с нокаут. Преди нокаута, постигнат срещу Миочич в началото на втория рунд, камерунецът разби Къртис Блейдс, Кейн Веласкес, Жуниор дос Сантос и Жаирзиньо Розенструйк. Успехът над всеки един от тях беше постигнат за около или малко над 1 минута.

Общият баланс на „Хищника“ е 16 победи и само 3 загуби (от Дерек Люис, Стипе Миочич и Зумана Сисе). Всичките си успехи той е постигнал преди финалния гонг (12 с нокаут и 4 след събмишън).

На него му предстои сблъсък за абсолютната титла в тежка категория срещу бившия му съотборник Сирил Ган. Двамата ще се изправят един срещу друг в главния сблъсък на събитието UFC 270, което ще се проведе на 22 януари 2022 година в „Хонда Център“ в Анахайм, Калифорния.