Начало ММА Нокаут след ритник в главата разтресе Бразилия (ВИДЕО)

Нокаут след ритник в главата разтресе Бразилия (ВИДЕО)

Нокаут след ритник в главата разтресе Бразилия (ВИДЕО)
0

Майк Линарес нокаутира зрелищно Фабрицио Оливейра на галата Brazilian Fighting Series 1. Събитието се проведе в Рио де Жанейро, Бразилия.

Видеоклипът от ефектния ритник в главата на Оливейра се превърна в хит в социалните мрежи.

Линарес даде сериозна заявка с това свое изпъление и бе забелязан от ММА обществеността. Той вече е с шест победи в последните седем мача. Статистиката му е 15-3.

Един от най-харесваните коментари, все още подвластен от емоциите по време на Олимпийските игри, гласи – „поне тук такива ритници в главата са на почит, а не те дисквалифицират за тях“. Потребителят на Twitter визира арег Хамеди от Саудитска Арабия, който беше дисквалифициран във финала на олимпийския турнир по карате (+75 кг).

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.