Начало ММА Новачков дебютира в Белатор със загуба

Новачков дебютира в Белатор със загуба

Новачков дебютира в Белатор със загуба
0

Българинът Борислав Новачков не се справи с американеца Крис Иносенко в дебютния си ММА мач. Бившият борец започна със загуба новото си приключение в популярната организация „Белатор“.

Сребърният медалист от Европейското първенство по борба от 2017 година падна с разделено съдийско решение в 19-хилядната зала „Сап Сентър“ в Сан Хосе, Калифорния.

„Нинджата“ остави добри впечатления с представянето си в категория „перо“, но съперникът му също бе на високо ниво.

Крис Иносенко пък постигна дебютна победа при професионалистите. До момента той имаше една загуба, както и два успеха при аматьорите.

В „Белатор“ премина и голяма част от кариерата на успешния ни ММА боец Благой Иванов-Багата, който от миналото лято е в UFC.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.