Начало ММА Нунеш: Никой не може да спре лъвицата, когато тя има бебе

Нунеш: Никой не може да спре лъвицата, когато тя има бебе

Нунеш: Никой не може да спре лъвицата, когато тя има бебе
0

Шампионът в категории “петел” и “перо” при жените Аманда Нунеш разкри, че нейното бебе я мотивира да побеждава още по-категорично в UFC.

Бразилката се справи с лекота с Мегън Андерсън при защитата на единия от поясите в подлгавното събитие на UFC 259.

Нунеш накара австралийката да се предаде още в първия рунд след триъгълник, който премина в армбар. Миг по-късно нейната дъщеричка вече беше в обятия на майка си.

„Ще приключа кариерата си непобедена в UFC с двете титли на рамото“, Нунеш сподели в интервюто с Джо Роган секунди след успеха.

„Лъвицата винаги е опасна, но когато има бебе никой не може да я спре. Никога. Много по-опасна съм сега с моето малко момиченце.“

„Лъвицата“, какъвто е прякорът на Аманда Нунеш, наскоро осинови бебе с партньорката си Нина Ансаров. След поредния си успех тя вече е побеждавала всички свои претенденти в категория „перо“ при жените.

В дивизия „петел“ също не останаха много имена, които доминаторката не е срещала.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.