Начало ММА Нурмагомедов: Липсва ми да влизам в бой до смърт
0

Нурмагомедов: Липсва ми да влизам в бой до смърт

Нурмагомедов: Липсва ми да влизам в бой до смърт
0

Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов, който се оттегли през октомври миналата година, признава, че все още на моменти иска да се върне в октагона и битките му липсват.

Липсва ми почти всичко. Има много моменти на липса – конкуренция, състезателен режим. Липсва ми, защото цял живот правя това„, обясни Нурмагомедов.

Никога не се е случвало да съжалявам за решението си, но моментите, в който ми липсват тренировъчните лагери, режима, отслабването, са налице. Понякога искам да вляза в клетката и да усетя жегата, да се хвърля до смърт с някого в пет рунда„, добави бившият шампион в лека категория.

Мисля, че ако Дейна Уайт беше боец, той никога нямаше да се предаде. Може би щяха да го нокаутират или да припадне в хватка, но никога да не се предаде. Той все още не се е отказал. Преди няколко седмици Али Абделазиз ми се обажда и казва: „Знаеш ли какво ми каза Дейна? Той каза: Защо Хабиб никога не ме пита колко пари ще му предложа? Взех решение, но Дейна не се отказва. Изглежда UFC все още мисли, че се дърпам. Но с времето ще разберат„, каза Хабиб по адрес на UFC.