Начало ММА Могъщата мишка се застъпи за влогърите боксьори

Могъщата мишка се застъпи за влогърите боксьори

Могъщата мишка се застъпи за влогърите боксьори
0

Деметриус Джонсън защити влогърите в бокса. Бившият хегемон в UFC сподели аргументите си, сред които са, че те тренират наравно с професионалните бойци, че дори по-усърдно.

Ето какво сподели „Могъщата Мишка“:

„Когато имаш милиони, не ти се налага да работи от 9 до 5. Имаш достъп до най-добрите треньори, нутристи, подготвяш се осем седмици и ставаш продукт на добра школовка“, споделя мнението си Джонсън, който в момента се бие за ONE Championship.

„Хората си мислят, че Джейк Пол и Логан Пол тъкмо са станали от диваните си, след като са играли видео игри, но това не е така. Тези момчета правят лагери като професионалните спортисти. Дори работят по здраво от някои такива, които са в бизнеса от 10 години.“

„Подкрепям YouTub-ърите, TikTok-ърите и в края на деня всичко е въпрос на правене на пари. Толкова много хора ги следят и много бойци се оплакват защо получават пари. Ние сме в спорта от години и никога не взимаме такива чекове. Реалността е, че това е бранд (марка) и последователите са това, което продава. Научих това, когато бях в Северна Америка и се доказва до ден днешен“, завърши „Могъщата мишка“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.