Начало ММА Объркаха песента на Майк Пери – той все пак запя

Объркаха песента на Майк Пери – той все пак запя

Объркаха песента на Майк Пери – той все пак запя
0

Куп гафове белязаха изминалото платено събитие на UFC под номер 255. Дейвесон Фигейредо победи Алекс Перес с гилотина в главното събитие и отиде да дава дежурното шампионска интервю на Джо Роган.

Журналистът го попита как се чувства след триумфа на ангийски език, но се оказа, че организаторите не бяха предвидили преводач.

Такъв набързо се намери – португалоговорящите в организацията не са малко.

Преди това обаче гафът бе непоправим. Майк Пери излезе на грешна песен за битката си с Тим Мийнс.

Изборът на бойците за мелодия не е случаен и няма нищо по-неприятно от това да чуеш… Бейонсе и нейното „Хело“ секунди преди да се опитат да ти откъснат главата.

„Платинения“ беше изключително изненадан.

ММА боецът започна да псува, когато осъзна, че не неговото парче свири в опразнения „Апекс“, Лас Вегас.

Пери за пореден път показа, че е непоправим чешит и запя с пълно гърло хита на Бейонсе от близкото минало. Коментаторите избухнаха в смях, а организаторите определено бяха хванати в крачка.

Баладата не успя да надъха достатъчно Майк Пери и той беше победен след съдийско решение 28-29, 28-29, 27-30.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.