Начало ММА Обвиниха ММА треньор в сексуално посегателство над непълнолетни
0

Обвиниха ММА треньор в сексуално посегателство над непълнолетни

Обвиниха ММА треньор в сексуално посегателство над непълнолетни
0

Две обвинения за сексуално посегателство са повгиднати срещу треньор по смесени бойни изкуства от Пийт Мидоус, Канада. 34-годишният Даниал Бахрамфар е обвинен в посегателство над непълнолетни момичета по време на тренировки през 2016-а, съобщава „Кралската канадска полиция“ (PCMP). Разследването срещу него е започнато през октомври, 2021-а.

Канадските власти са събрали информация от свидетели, която посочва, че обвиняемият е тормозил сексуално момичета от клуба му по време на трениривки за самозащита.

Бахрамфар бе главен треньор на „Scorpion Combat Sports“ – спортна зала с изявени UFC бойци като Тристан Конъли, който надигра Мишел Перейра във Ванкувър през 2019-а и Джереми Кенеди.

Образът на 34-годишния ММА треньор все още присъства в главната страница на уеб сайта на клуба, но името му е премахнато от списъка с треньори.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".