Начало Граплинг и BJJ Лидер на световен BJJ отбор пристига в България

Лидер на световен BJJ отбор пристига в България

Лидер на световен BJJ отбор пристига в България
0

Майстор на бразилското джу джицу пристига в България. Жулио Сезар, който е главен треньор на световната афилиация „GFTeam“, ще пристигне в България в края на месец февруари. Носителят на коралов колан по бразилско джу джицу ще проведе семинари в отборите на „GF Team – Bulgaria“ в София и Бургас. Информацията бе споделена първо в официалната Facebook страница на българския тим.

Сезар е един от състезателите на елитния BJJ и граплинг отбор „GF Team“. Той е треньор на редица доказали се имена в спорта като многократния световен шампион Родолфо Виейра, Виктор Енрике, Рикардо Еванджелиста, Игор Силва и други. Като състезател той има две световни титли в дивизиите „мастърс“ за черни колани, а през 2020-а печели и европейска титла в Лисабон.

Бразилецът ще проведе семинари на 28.02 в Бургас и ден по-късно в София. Тренировките с него са с начален час 19:00 и ще за отворени за практикуващи от всички български клубове.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".