Начало Граплинг и BJJ Кевий Лий допусна загуба в граплинг двубой

Кевий Лий допусна загуба в граплинг двубой

Кевий Лий допусна загуба в граплинг двубой
0

Бившият претендент за титла в UFC Кевий Лий допусна загуба в събмишън граплинг двубой. Той отстъпи пред Крис Ленциони в битка от основната карта на събитието „Submission Underground Grappling“ 28, което се проведе на 30.11 (събота).

Лий показа по-лошо „време на контрол“ в допълнителното време и така боецът на „Белатор“ Крис Ленциони спечели битката. През по-голямата част от основното време на двубоя Ленциони атакуваше от гърба си, а Лий защитаваше атаките. В допълнителната част Крис успя да установи страхотен контрол на гърба на съперника си, но не успя да намери събмишъна.

Тази загуба идва на фона на още няколко в клетката за Кевин Лий. В последните си пет ММА срещи, той има едва една победа. В две от последните му четири загуби, той бива отказван чрез събмишън.

В главната битка на SUG 28 един от най-добрите състезатели в събмишън граплинга в тежка категория в момента Хайсам Рида изненадващо отстъпи пред бившия претендент за титла на веригата SUG Анди Варела. В продължението на двубоя Варела успя да запише събмишън за по-малко време от съперника му, което му донесе победата.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".