Начало Граплинг и BJJ Бучеча се завръща в клетката през декември

Бучеча се завръща в клетката през декември

Бучеча се завръща в клетката през декември
0

Живата легенда в бразилското джу джицу Маркус Алмейда „Бучеча“ ще направи бързо завръщане в клетката след ММА дебюта му през септември. Според информацията, която бразилецът публикува в Instagram профила си, той трябва да изиграе своя следващ двубой в ONE FC през декември.

В дебюта си в професионалния ММА многократният световен шампион по бразилско джу джицу и събмишън граплинг успя да напусне клетката невредим. Той приключи опонента си Андерсън Силва бързо, като го накара да се предаде със задушаваща техника още в първия рунд.

Все още не е обявен опонент за „Бучеча“, както и ONE FC не са потвърдили за завръщането му, но ако то се случи на 5-и декември на събитието „ONE Championship: One X“, то това ще бъде още по-голям празник за фенвоете на БЖЖ. За тази галавечер е насрочен следващия двубой на един от най-атрактивните граплъри в последните години – Гари Тонън.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".