Начало ММА Франки Едгар след тежката загуба: Тази игра е жестока понякога
0

Франки Едгар след тежката загуба: Тази игра е жестока понякога

Франки Едгар след тежката загуба: Тази игра е жестока понякога
0

Бившият шампион на UFC в лека категория Франки Едгар направи първото си публично изявление след тежката загуба от Кори Сандхаген. Ветеранът бе посрещнат с „летящо коляно“ в откриващите секунди на срещата и изпратен в безсъзнание в подглавната битка на събитието „UFC Vegas 18“.

„Близах рани доста дълго време. Сега съм вкъщи в семейството и животът е хубав. В събота бях максимално подготвен за битката. Поздравления за Кори Сандхаген. Той пласира перфектна „бомба“. За щастие, не помня много от него. Тази игра може да бъде жестока к**ка. Не се паникьосвам. Бил съм тук и преди“, заяви Едгар в „Instagram Live“ видео.

Това бе първа загуба за Едгар в категория до 61 килограма и четвърто поражение в последните му шест битки. В дебюта си в категория „петел“ той надигра Педро Муньос с неединодушно съдийско решение.

Сандхаген е предполагаемият следващ претендент за титлата, която ще бъде заложена на 6-и март в битката Пьотр Ян-Алджамейн Стърлинг.

„За всички мои фенове, които ме подкрепят от ден първи – оценявам всички ви и заради вас това е все още забавно за мен!“, допълни Едгар.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".