Начало Бокс Бритън Харт: Обичам да побеждавам момичета като ВанЗант

Бритън Харт: Обичам да побеждавам момичета като ВанЗант

Бритън Харт: Обичам да побеждавам момичета като ВанЗант
0

Бритън Харт е на седмото небе след победата над Пейдж ВанЗант. Двете оглавиха последното събитие на Bare Knuckle Fighting Championship – KnuckleMania.

Бритън дори изрази задоволство от победата над „такъв тип момиче“.

„Тя получава много внимание и е свикнала да е под светлините на прожекторите“, Харт сподели пред BoxingScene.com.

„Аз обичам да побеждавам такива момичета. Винаги съм избирала по-трудния път, преките пътища не са забавни. Сега целта ми е изпълнена – тя ще запомни името ми.“

Провал за Пейдж Ванзант в дебюта ѝ в боевете с голи ръце (ВИДЕО)

„Много е трудно за жените в бойните спортове.“

„До сега съм имала само едно главно събитие – загубих с разделено решение. Ние не получаваме втори шансове като мъжете. Това е и една от основните причини, които ме мотивираха да бия ВанЗант – даде ми се шанс“, разкрива Харт.

„Аз съм боец в най-чистото значение на думата. Била съм се по улиците. Такава съм си. Където и да е битката – там съм. Дали ще е с ръкавици, с голи ръце – бих се пробвала и в ММА.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.