Начало Бокс Руис свали 12 килограма и продължава

Руис свали 12 килограма и продължава

Руис свали 12 килограма и продължава
0

Треньорът Хорхе Капетило разкри, че Анди Руис-младши е смъкнал 12 килограма и продължава да подобрява формата си.

Специалистът е сигурен в успеха на мексиканеца. За него световната титла не е била плод на случаен удар или късметлийска вечер и Руис има сили да се завърне на трона в тежка категория.

„Анди е хлапе. Позволи да се разсее“, признава Капетило пред „Скай спортс“.

„Сега е по-мотивиран и това е заради семейството му. Не му обърнаха гръб в трудния момент, личи си, че се връща в релси – особено психически.“

Анди Руис, Канело и Раян Гарсия се събраха в залата

„Боецът никога не губи заради нокдауна, а защото не се изправя.“

„Отново е гладен за успехи. Познава вкуса на световната титла и иска още! Канело Алварес е огромна мотивация за Анди. Свали 12 килограма и продължава. Изглежда доста по-слаб от преди“, признава Капетило.

„Искам Анди да докаже, че не е било просто късметлийска вечер. Антъни Джошуа падна и се изправи – не беше случаен удар. Руис е истински шампион и скоро ще се върне на мястото си“, коментира специалистът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.