Начало Бокс Джошуа потанцува преди мача на годината (ВИДЕО)

Джошуа потанцува преди мача на годината (ВИДЕО)

Джошуа потанцува преди мача на годината (ВИДЕО)
1

„Аз ще бия! Мачът няма да продължи 12 рунда!“, възкликна Антъни Джошуа на откритата тренировка преди реванша с Анди Руис.

Бившият световен шампион на IBF, IBO, WBA и WBO излезе пред насъбралото се множество и медиите изцяло в бяло. Ей Джей демонстрира отлична форма и добро настроение преди една от най-важните битки в кариерата си.

Под звуците на един от любимите си рапъри – Stormzy, и неговия хит Sounds of the Skeng, Джошуа „потанцува“ с юмруци.

„Щастлив съм да съм тук, как сте тази вечер?“, обърна се британецът към местните фенове в Саудитска Арабия.

Специално за битката в арабската държава пристигат и редица световни знаменитости, които вече започнаха да си качват сторита и да се тагват от Дирия.

„Ние направихме добра битка, този път пак ще има нокаут, но няма да падна аз. Господ е с мен, аз съм много уверен и вярвам във възможностите си. Очаквам победа, поздравявам всички, които ме подкрепят по цял свят. Ще стана двукратен световен шампион. Обещавам да има фойерверки!“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.