Начало ММА Обявиха три от срещите на RUSE FIGHT NIGHT 4
0

Обявиха три от срещите на RUSE FIGHT NIGHT 4

Обявиха три от срещите на RUSE FIGHT NIGHT 4
0

Вече са ясни първите три срещи от четвъртото издание на бойната ММА гала RUSE FIGHT NIGHT. Професионалният турнир по смесени бойни изкуства е насрочен за 6-ти април в зала „Дунав“ с начало 20:00 часа. Организатори на събитието отново са двамата най-именитите русенски представители в този спорт – Светлозар Савов и Пламен Пенчев, като Пенчев ще се качи на ринг в главната среща от вечерта.

Бойната гала ще започне с мач-реванш. В клетката ще се изправят един срещу друг отново Никола Николов от Търговище срещу местния боец Йордан Златев. През 2018-та година със сблъсък между двамата бе открит турнира, като Николов отказа своя противник в първия рунд след „rear neck choke“. Тяхната категория е до 66 килограма. След тях ще има две битки в категория до 84 килограма. Първо между Митко Илиев от София срещу Мехмед Мехмедов от Русе, а след тях ще има и международно участие. Гръкът Ставрос Бламис ще мери сили с Горан Колев от Русе. Колев претърпя загуба преди година и сега ще търси със сигурност успех пред родна публика.

Организаторите на RUSE FIGHT NIGHT 4 са подготвили бойна карта с 10 срещи, като основната им цел е във всяка една да има участие на местен боец. Така те искат да дадат шанс за изява на русенската школа.

Подробности около организацията и провеждането на RUSE FIGHT NIGHT 4, на който Boec.BG е медиен партньор, може да следите на сайта ни и във фейсбук страницата.

 

 

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.