Начало ММА Официално: Джулия Бъд ще брани титлата срещу Крис Сайборг

Официално: Джулия Бъд ще брани титлата срещу Крис Сайборг

Официално: Джулия Бъд ще брани титлата срещу Крис Сайборг
0

Това ще бъде дебют за „Киборга“ в Белатор.

Крис Сайборг и Джулия Бъд ще се изправят една срещу друга за титлата в категория „перо“ на събитие на Белатор на 25 януари 2020 година. Сблъсъкът ще се проведе в Ингълууд, Калифорния.

Сайборг е с баланс от 21 победи и 1 загуба в ММА. Бразилката бе непобедима цели 13 години, в които записа серия от 20 поредни успеха. В конкурентата организация – UFC, Сайборг записа 6 победи и 1 загуба. Този неуспех обаче преобърна кариерата на „Киборга“. Тя бе нокаутираната за само 51 секунди от Аманда Нунеш, с което загуби титлата си в категория „перо“. За последно Крис победи Фелисия Спенсър на UFC 240, в края на юли. Последва неразбирателство между нея и UFC, относно новия договор,  след което от компанията не и предложиха такъв и тя подписа с Белатор.

Джулия Бъд от своя страна има баланс от 13 победи и 2 загуби в ММА. Канадката няма загуба цели 8 години, а откакто е част от Белатор има 6 успеха в 6 мача. Бъд е шампионката в категория „перо“ на организацията. Тя спечели титлата преди две години и половина и от тогава насам има три успешни защити. За последно Бъд победи с технически нокаут в първия рунд Олга Рубин на Белатор 224.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.