Начало ММА Сайборг се хвали с Големия шлем в ММА

Сайборг се хвали с Големия шлем в ММА

Сайборг се хвали с Големия шлем в ММА
0

Крис Сайборг не крие огромната си радост след историческата победа над Джулия Бъд в „Белатор“. Мачът беше за титлата в категория „перо“, а това е четвърти пояс за живата легенда на ММА от четвърта голяма бойна верига.

Вдъхновена от успеха си, Сайборг промени името си в Twitter на „Grand Slam Champ Cris Cyborg“ и си смени профилната снимка.

Обикновено Големият шлем е постижение на даден състезател, който е спечелил 4 конкретни първенства в рамките на професионалната си кариера.

Преди „Белатор“ мощта на Крис Сайборг усетиха UFC, Strikeforce и Invicta. Дейна Уайт има за какво да съжалява, защото може да се окаже, че е изпуснал една от най-големите си звезди.

За Бъд това е първа загуба от 2012 година насам, когато Ронда Раузи я накара да се предаде с „армбар“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.