Начало Други Загина легендарният Коби Брайънт

Загина легендарният Коби Брайънт

Загина легендарният Коби Брайънт
0

Трагедия! Баскетболното величие Коби Брайънт си отиде едва 41-годишен след злополучен инцидент с хеликоптер над Калабасас, Калифорния. Коби беше една от най-магнетичните фигури в света на спорта през последните две десетилетия, като държи една дузина рекорди в НБА.

Не е тайна, че легендарният играч на Лос Анджелис Лейкърс беше голям любител на смесените бойни изкуства и заклет фен на Брус Лий. Мнозина го упрекваха, че може да се контузи и да попречи на баскетболната си кариера, но Брайънт не загърби страстта си.

През последните години участваше дейно в шоу програми на UFC и продължи да вдъхновява милиони хора – насърчавайки ги да се захванат със спорт, а не със съмнителни дела. Да си боец не означава просто да сложиш ръкавици и да направиш няколко серии на крушата…

Спортната общественост почита паметта на легендата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.