Начало ММА Официално: Триналдо ще спори с Хърбърт в края на юли

Официално: Триналдо ще спори с Хърбърт в края на юли

Официално: Триналдо ще спори с Хърбърт в края на юли
0

Франсиско Триналдо ще спори с Джей Хърбърт на събитието UFC Fight Night 174, което ще се проведе на Бойния остров на 25 юли. Сблъсъкът ще бъде в лека категория. Това ще бъде дебют за Хърбърт в най-известната ММА верига в света.

41-годишният Триналдо има баланс от 25 победи и 7 загуби в ММА. 13 от успехите си в клетката той е постигнал преди финалния гонг (8 с нокаут и 5 след събмишън). Бразилският боец е част от UFC от 2012 година като от тогава насам, той има 14 успеха и 6 поражения. През последните години той редува успехи с поражения. 2019-та започна със загуба за Триналдо от Александър Ернандес на събитието UFC on ESPN4, провело се през юли. През ноември, бразилецът се завърна на победния път, печелейки с решение сблъсъка с Боби Грийн, a през тази година и в негова „жертва“ се превърна и Джон Макдеси на събитието UFC Fight Night 170, провело се на 14 март.

Джей Хърбърт е с баланс от 10 успехи и само 1 загуба в ММА. Той е спечелил цели 9 срещи преди финалния гонг (8 с нокаут и 1 след събмишън). Англичанинът е бивш шампион на Cage Warriors. 32-годишният боец се намира в серия от 6 поредни победи, 5 от които, постигнати чрез нокаут. За последно Хъбърт влезе в клетката в края на октомври 2019 година когато нокаутира Кейн Каризоса още в първия рунд. Това му представяне не остана незабелязано и от UFC му предложиха договор като сблъсъка с Триналдо ще бъде негов първи за най-известната ММА организация в света.