Начало ММА Огромна реформа в Белатор

Огромна реформа в Белатор

Огромна реформа в Белатор
0

ММА организацията „Белатор“ за пръв път въвежда ранкинг система. Президентът Скот Кокър се е решил на тази крачка и призна, че първата ранглиста ще бъде в сила преди платеното събитие през април.

Системата ще бъде обновявана от 20 спортни журналисти от различни международни медии, главно американски.

„Това е най-великият момент в историята на организацията – никога не сме имали такива бойци“, признава Скот Кокър пред „CBS Sports Network“.

„Виждате колко много успешни млади таланти имаме. Дойде време да представим ранкинг на състезателите!“

„Винаги се стремим да подобрим нашия продукт и да добавяме нововъведения, с които да запазим интереса на нашите фенове. Всяка категория е важна. Всеки мач е от значение. За нас е значимо и партньорството ни с Showtime“, добавя Кокър.

Десетима ММА бойци ще окупират листите във всяка категория.

Всеки трябва да има поне един мач в организацията, за да влезе в класацията.

Ако иска да го запази – ще трябва да се състезава поне веднъж на 15 месеца.

Белатор обяви нова ера, подписа със Showime (ВИДЕО)

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.