Начало ММА О’Майли: Мразят ме, защото се бия със слаби съперници
0

О’Майли: Мразят ме, защото се бия със слаби съперници

О’Майли: Мразят ме, защото се бия със слаби съперници
0

Популярният американски боец Шон О’Майли обясни защо на този етап от кариерата си не се среща с топ представителите на най-леката дивизия на UFC.


Хората искат да се бия с някого в класацията. Те искаха да го видят в предишния двубой, но ми беше назначена битка с Луис Смолка, която в крайна сметка отпадна. Както и да е, имам договор за определен брой битки, за които получавам фиксирана такса, независимо дали е Смолка, с която трябваше да се бия, или Ян – номер едно в ранглистата на UFC в категорията. Получавам същото. Затова предпочитам да се бия с противник без рейтинг в основната карта„, сподели О’Майли.


Чел Сонен винаги е казвал – борете се със слаби опоненти на основната карта на най -известните турнири. Много бойци на UFC ме мразят за това. Това се дължи на завистта, защото получавам повече внимание от тях. Показвам ярки битки и когато тези момчета се бият, взимаш телефона си и започваш да сърфираш в Instagram, защото не ти пука какво правят в клетката„, добави американецът.


Шон ще води следващата си битка на 6 ноември на UFC 268 в Ню Йорк срещу бившия шампион на UFC в лека категория Франки Едгар , който е класиран на осмо място в най -леката дивизия на организацията.

тагове: