Начало ММА О’Мали иска бой с руснак: Ще бъдем като МакГрегър и Хабиб

О’Мали иска бой с руснак: Ще бъдем като МакГрегър и Хабиб

О’Мали иска бой с руснак: Ще бъдем като МакГрегър и Хабиб
0

Шон О’Мали планира да напише нова славна страница в историята на UFC, като наложи доминация в своята дивизия. Но за целта той има нужда от своя кръвен враг в октагона и макар Чито Вера да е първи кандидат за тази позиция, американецът вижда по-голям потенциал в друга изгряваща звезда в лицето на Умар Нурмагомедов.

„Шугър“ предстои да се изправи в реванш срещу Вера още в началото на 2024 г. в главното събитие на UFC 299, за да направи първа защита на титлата си в категория „петел“. При успех той планира да подгрее публиката за сблъсък с непобедения до момента Умар.

Проблемът е, че той все още не е толкова популярен тук в Америка. Определено разполага с потенциала и уменията обаче“, каза Шон за руснака пред Аарън Бронстетър.

В неговите представи един подобен двубой разполага с потенциала на битката между Конър МакГрегър и Хабиб Нурмагомедов. Двамата белязаха една цяла епоха в смесените бойни изкуства, като на практика извадиха UFC от рамките на октагона и изпратиха организацията на върха сред най-популярните спортни надпревари в света.