Начало ММА Онтиверос ще опита да запише първи успех в UFC

Онтиверос ще опита да запише първи успех в UFC

Онтиверос ще опита да запише първи успех в UFC
0

Чарли Онтиверос ще спори в октагона срещу Стив Гарсия-младши на събитието UFC Fight Night 194, което ще се проведе на 9 октомври. Сблъсъкът ще бъде в лека категория.

Онтиверос има баланс от 11 успеха и 7 поражения в ММА. Той е спечелил 6 срещи преди финалния гонг (4 с нокаут и 2 след събмишън). Екстравагантният американски боец е бил част от някои от известните вериги за смесени бойни изкуства като LFC, Fury FC, а през 2015 година се пробва в Белатор, но губи от Майкъл Пейдж с технически нокаут в първия рунд, което е и единствения му сблъсък във втората най-популярна американска ММА верига. От миналия сезон Онтиверос е част от UFC като при дебюта си загуби от Кевин Холанд с технически нокаут в първия рунд на събитието UFC Fight Night 181. Това е и последният му сблъсък за момента.

Стив Гарсия-младши е с баланс от 11 победи и 4 загуби. Той е спечелил 8 срещи преди финалния гонг (всичките с нокаут). 29-годишният боец, който е роден в Ню Мексико също както Онтиверос чака първия си успех в UFC. Той има успещна кариера в Белатор – 5 победи и 2 загуби. Гарсия се намираше в страхотна серия от 4 поредни победи, но при дебюта си в най-известната верига за смесени бойни изкуства загуби от Луис Пеня с решение на UFC Fight Night 169, което се проведе на 29 февруари 2020 година като това е и последният му двубой за момента.