Начало ММА Овърийм: Не се завърнах след счупването на носа в първия рунд

Овърийм: Не се завърнах след счупването на носа в първия рунд

Овърийм: Не се завърнах след счупването на носа в първия рунд
0

Алистър Овърийм загуби тежко от Александър Волков на UFC Fight Night 184 и пораженията бяха видими още в хода на битката.

Нидерландската звезда сподели, че един от ударите на руснака му е счупил носа, след което така и не е успял да се възстанови.

„Ти си истински войн“, Овърийм поздрави съперника си.

Волков разби мечтата на Овърийм за титла при най-тежките (РЕЗУЛТАТИ)

„Това не беше моята вечер. Не успях да се възстановя от удара, който ми счупи носа в първия рунд. Приоритетът ми е сега да се излекувам напълно и да прекарам време със семейството си. Скоро ще се завърна в залата!“

Овърийм благодари на всички свои фенове за подкрепата.

Мнозина обаче вече се изказаха, че е време да помисли за отказване от професионалния ММА. Той е 4-2 в последните си 6 битки. Преди поражението миналия уикенд имаше два пореди успеха – срещу Уолт Харис и Аугусто Сакай.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.