Начало ММА Овърийм: Волков е добър, но аз сега съм най-опасен
0

Овърийм: Волков е добър, но аз сега съм най-опасен

Овърийм: Волков е добър, но аз сега съм най-опасен
0

Бившият шампион на Strikeforce, Dream и К-1 Алистър Овърийм сподели мнението си за предстоящата битка с Александър Волков, която ще се проведе две години след като беше обявена за първи път.

„През тези две години Волков израсна като боец, но аз също не стоях на едно място. Мисля, че е особено опасно да се биеш с мен сега. Аз съм на върха си, така че съм развълнуван, че тази битка ще се състои сега. Сега е идеалното време“, започна Овърийм.

„Той е добър във всичко. Ритници, удари, знае как да се бори и е добър в граплинга. Опасен във всички аспекти. Има впечатляващ размах на ръцете, така че ще бъде интересна битка, но аз съм добре подготвен за него. Имах страхотен тренировъчен лагер, така че ще бъде добра битка“, каза още той.

„Имах две изключителни победи и трябва да поддържам тази траектория, за да получа последния си шанс за титлата. Времето ми изтича и това е добре. Имах прекрасна кариера, наистина гледам на нещата, така че съм готов да направя последния скок. Няма да се бия до 45-годишна възраст. Веднага щом получа титлата ще се пенсионирам, защото няма какво повече да доказвам. Още едно последно състезание и ще благодаря на всички, че ме последваха – ще се видим в следващия живот„, завърши Овърийм.

Битката в тежка категория с Александър Волков ще води турнира на UFC Fight Night 184, който ще се проведе на 6 февруари в Лас Вегас.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.