Начало Кикбокс и муай тай Рико Верхувен се нахвърли върху шоколад след победата

Рико Верхувен се нахвърли върху шоколад след победата

Рико Верхувен се нахвърли върху шоколад след победата
0

Шампионът по кикбокс Рико Верхувен нямаше търпение да се наслади на любимите си храни след победата миналия уикенд.

Нидерландецът даде интервю с шоколад в ръка, без да губи време да си отхапе от лакомството.

„Колко ми липсваше това“, Верхувен сподели с пълна уста след победата в 4-странния турнир от програмата на GLORY 77.

„Също колкото спагетите Карбонара на майка ми. Уникални са, но не и здравословни. Спазвах строга диета през последните месеци и тренирах здраво. Не исках да се кача на ринга и да си намирам оправдания с хранителния режим. Всеки път давам всичко от себе си – лишавам се от любимите си храни.“

Рико Верхувен с две победи и трофей в една вечер

Формата на Рико е такава заради отличната култура на хранене преди битка.

„Ако загубия, то ще си кажа: „Направи всичко по силите си“. Иначе няма да мога да заспя от мисли като: „Защо не се храни по-здравословно“. Подготвям се възможно най-добре за всяко мое излизане на ринга. Жертвите си заслужават“, допълва доминаторът в тежка категория Рико Верхувен.

Шампионът на GLORY излезе на кантара миналия петък (29.01) в отлична форма. Закова везната на 120 килограма без да има каквито и да е излишни мазнини.

През уикенда Верхувен вдигна шампионската купа след успех с единодушно решение срещу Хесди Гергес и отказване на Тарик Хбабес във финала след края на първия рунд.

Сега възнамерява да си почине за кратко… с шоколад и спагети.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.