Начало ММА Пани Кианзад остана без зъби след успех в UFC (СНИМКА)

Пани Кианзад остана без зъби след успех в UFC (СНИМКА)

Пани Кианзад остана без зъби след успех в UFC (СНИМКА)
0

Състезателката на UFC Пани Кианзад даде сериозна „жертва“ въпреки, че успя да победи Лина Лансберг с единодушно съдийско решение на събитието UFC on ESPN 34, което се проведе през уикенда.

Боецът в категория „петел“ демонстрира след успеха, че е загубила два от предните си горни зъби. Това обаче не помрачи настроението й, а напротив. Кианзад дори качи снимката в профила си в Instagram.

Един от първите харесали и коментирали поста беше звездата на организацията в полусредна категория при мъжете – Хамзат Чимаев.

Още няколко от известните бойци в компанията поздравиха Кианзад за представянето в шведския сблъсък с Лансберг. Сред тях бяха Келвин Гастелъм и Дамир Хаджович.

Пани Кианзад има баланс от 16 успеха и 6 поражения в ММА. Тя е спечелила 3 срещи преди финалния гонг (всичките с нокаут). 30-годишната шведка е бивш боец на Invicta FC. От 2019 година се състезава UFC след като в края на 2018 стигна финала на бойното риалити шоу UFC – The Ultimate Fighter.

За най-известната ММА верига в света, Кианзад има 5 успеха (срещу Джесика Роуз Кларк, Бет Корея, Сияра Юбенкс, Алексис Дейвис и Лина Лансберг) и 2 поражения (от Джулия Авиля и Ракел Пенингтън).