Начало ММА Пауло Коща предрича нокаут във втория рунд

Пауло Коща предрича нокаут във втория рунд

Пауло Коща предрича нокаут във втория рунд
0

Претендент номер 1 за титлата на UFC в средна категория – Пауло Коща, е повече от убеден, че именно той ще бъде следващият шампион на организацията.

Бразилецът има тежката задача да се справи със сегашния крал на дивизията – Израел Адесаня. Двамата ще се срещнат в главното събитие на UFC 253.

Мачът обещава да е истинско зрелище, имайки предвид факта, че двамата не са в никак добри отношения. UFC чудесно се възползва от тази вражда между двамата, правейки ги главни треньори в новия сезон на „The Ultimate Fighter“.

Въпреки че до срещата на 19-ти септември все още има доста време, южноамериканецът вече е сигурен как и кога ще спечели битката.

„Няма да се здрависвам с него след като го нокаутирам“, заяви уверено Коща.

„Ще бъде луда вечер. Вярвам, че ще го нокаутирам във втория рунд, защото в първия няма да спре да бяга около клетката.

Embed from Getty Images 

„Но аз няма да седя и да го чакам. Нека тича, това е изцяло в неговия стил. Но аз няма да стоя безучастно като Йоел Ромеро.

„Ще го дебна и ще затварям дистанцията… Нито ще се юркам като Уитакър, нито ще се мотая като Ромеро. Всичко трябва да е балансирано и премерено. Мога да го пресирам в продължение на 25 минути и знам, че ми е нужен само един удар, за да приключа двубоя“, завърши 29-годишният претендент.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.